ЗИМОВІ СВЯТКИ

2012-12-27

/Files/photogallery/785/DSCN1277.jpg

До навчально-реабілітаційного центру для неповносправних дітей «Насіння надії» завітав святий Миколай. Святково вбрана світлиця зустріла його радісним сміхом дітей та теплом маленьких сердець. Дітвора перевдягнута у костюми казкових героїв, лісових звірят і біленьких янголят створювали якусь дивовижну, чарівну атмосферу дитячої казки.

Всім відомо, що кожна чемна дитинка мріє догодити святому, аби отримати бажаний подарунок, а не гнучку різочку, тож і наші малята були слухняні, добрі впродовж року. А на свято підготували доброму дідусеві безліч своїх дарунків, хтось вивчив віршика, хтось добру пісеньку, а юні музики, котрими також багата дружна родина Центру «Насіння надії» тішили дорогого гостя та всіх присутніх грою на музичних інструментах.

На таке гарне свято завітало безліч шанованих дорогих гостей. Цього дня до малечі звернувся настоятель Свято-Миколаївського собору отець Віталій з добрим словом та зимовими вітаннями. Побажав діткам та їх батькам, щастя, здоров’я та благословив родини на новий прийдешній рік.

Привітав малят і благодійний фонд "ЛАВ" в особі його керівника Галини Дудар, яка також озвучила вітання та вручила подарунки від народного депутата України Анжеліки Лабунської.

Були присутні на заході і голова ГО інвалідів-візочників «Стимул» Юрій Яремчук та приватний підприємець Сергій Барановський, що потішили діток солодкими гостинцями.

Весело та радісно цього дня було у Центрі пісні, танці й хороводи, щирий дитячий гомін. За допомоги спонсорів та благодійників був накрити солодкий стіл, де дітвора змогла поновити свої сили, після веселих забав.

Завершилося дійство подарунками та нагородженням дітей за участь у змаганнях та конкурсах.

Колектив Центру реабілітації щиро вдячний всім небайдужим людям хто долучився до організації та проведення цього свята: серед них директор універмагу Тамара Ткачук, приватний підприємець Марина Селедкова, активісти батьківського руху: Руслан та Алла Сироїд, Тетяна та Олександр Шершньови, Світлана Мазурець. Також вдячні волонтерам Центру Катерині Вандиш і Наталі Артюк.

Вітаємо З Новим Роком!!!! Усіляких Вам гараздів!!!!

Кiлькiсть переглядiв: 281

Коментарi