• Ви знаходитесь тут:

  • Головна
  • Новини
  • Фестиваль «Повір у себе, і у тебе повірять інші»

Фестиваль «Повір у себе, і у тебе повірять інші»

2013-04-14

/Files/photogallery/810/DSCN1829.jpg

Щорічно в Бердичеві відбувається міській етап фестивалю творчості дітей з обмеженими потребами «Повір у себе, і у тебе повірять інші», організаторами котрого є Бердичівський міський центр соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді та управлінням освіти і науки, за сприяння міського голови. Свій цінний вклад у проведення цього заходу внесла міська дитяча бібліотека, на базі якої і відбувалося свято, також музична школа та міський центр позашкільної освіти ім. О.Разумкова.

Цього року захід привернув до себе увагу багатьох людей, так що зала дитячої бібліотеки ледь вмістила в себе усіх глядачів. Відвідувачам була запропонована виставка дитячих робіт, що складалася з творів декоративно-прикладного та ужиткового мистецтв, вироби зроблені в техніці бісероплетіння, орігамі, ліплення з солоного тіста, вишивки хрестиком, аплікації та малюнки. Серед строкатого розмаїття робіт була представлена низка творів вихованців навчально-реабілітаційного центру для неповносправних дітей «Насіння Надії», юні учасники майстерні «Веселка», котрою керує волонтер Центру Катерина Вандиш, виставили на огляд свої доробки такі, як ляльки-мотанкі, картини техніці штампування та аплікації, авторами котрих є Ліза Назарова, Марія-Евеліна Сироїд, Денис Прокопчук, Давид Збиковський./Files/photogallery/810/DSCN1818.jpgЛіза Назарова/Files/photogallery/810/DSCN1815.jpgМарія-Евеліна Сироїд/Files/photogallery/810/DSCN1795.jpgВиступ Вадима Вевчука

Потім на учасників фестивалю та гостей заходу чекала урочиста частина та святковий концерт, за участю музичних колективів музичної школи, міського центру позашкільної освіти ім. О.Разумкова, та юних особливих артистів, що навчаються у школах нашого міста. Особливо потішив усіх танець вихованця нашого Центру Вадима Левчука, котрий навчається НВК № 4 за індивідуальною програмою в 2 б класі. Вчитель-хореограф Зоя Володимирівна Ризванюк.

Усіх учасників першого етапу обласного фестивалю «Повір у себе, і у тебе повірять інші» було відзначено грамотами і подарунками. Всі роботи будуть направлені в область, для остаточного обрання переможців, найкращих відзначать путівками до Артеку.

Захід завершився солодким застіллям для дітей та їхніх мам.

Інформація про захід на порталі міста

Відео події

Кiлькiсть переглядiв: 269

Коментарi