• Ви знаходитесь тут:

  • Головна
  • Новини
  • «Формула рукоділля в Україні» наповнить світ добром і красою!

«Формула рукоділля в Україні» наповнить світ добром і красою!

2013-05-15

/Files/images/sertif2-01.jpg

/Files/images/фото-6.JPG17-19 травня у ВЦ «КиївЕкспоПлаза» (вул. Салютна, 2Б) відкриється виставка-продаж «Формула рукоділля в Україні», яка вже вчетверте порадує представників профільної роздробу і рукодільниць з усіх регіонів України.

Одночасно з нею пройде виставка-салон художніх матеріалів ART-Маркетwww.art-market.in.ua. Це місце зустрічі виробників і постачальників художніх матеріалів з представниками спеціалізованого роздробу і з кінцевими споживачами: художниками, скульпторами та декораторами.

Вже вкотре зусиллями майстрів-волонтерів будуть проводиться заходи на підтримку проекту "Клуб актівної реабілітації для неповносправних дітей" На Рівніх ". Всі дні виставки з благодійною ярмарком та майстер класами Дизайн студія Надії Воєводіною з Луцька, начолі з самою Надією, звичайно ж!

Організатори - виставкова компанія S-TEAM порадують відвідувачів благодійним аукціоном проекту "Сад добрих справ", всі кошти від якого будуть передані на реабілітацію дітей з ДЦП. Кожен з покупців отримає почесний сертифікат благодійника.

Запрошуємо майстрів і волонтерів для реалізації спільних проектів. Наповнимо світ добром та красою!!

З повагою, координатор проектів Ірина Чорнобривець 0967055213

Джерело посилання http://planetofsupport.org

Кiлькiсть переглядiв: 232

Коментарi