ДЯКУЄМО DANKE

2013-07-30

/Files/images/danke.jpg

Підвіконня DANKE відтепер в оновленному приміщені Центру соціальної активності та соціокультурної реабілітації "На Рівних".

ТМ DANKE, виробник якісних підвіконь з глянцевим акриловим покриттям, підтримала ініціативу міжнародного благодійного фонду «Планета Взаємодопомоги» та прийняла участь у проекті «Незалежне життя» з благоустрою Центра реабілітації «На Рівних» у м. Бердичев.

За стверженням PR-менеджера ТМ DANKE Лідії Дульневої, компанія впроваджує європейські стандарти якості та дотримується їх при виготовлені своєї продукції – надійних та стильних підвіконь з офіційною гарантією 10 років. Соціальна відповідальність – неодмінна ознака сучасних провідних виробників України, яку ТМ DANKE ставить на одну ланку з відмінною якістю та бездоганним сервісом.

Інтеграція та соціокультурна реабілітація людей з інвалідністю є не меньш важливою ніж медична, а створення умов затишку і комфорту - спільне завдання всіх добровільних партнерів цього проекту, до яких залюбки приєдналася ТМ DANKE.

Участники проекту висловлюють щиру ПОДЯКУ компанії ТМ DANKE та бажають успіху та процвітання!

ДОВІДКА

ТМ «DANKE» - пластикові підвіконня з глянцевим акриловим покриттям. Основні властивості: оригінальна запатентована конструкція, висока стійкість до утворення подряпин, термо-, волого-, паростійкість, стійкість до гарячого попелу від сигарет, великий вибір декорів, що точно імітують дорогі породи мармуру й дерева. Гарантія заводу-виробника - 10 років. Більше - www.danke.ua

Кiлькiсть переглядiв: 253

Коментарi