Візьми с собою МАЛЯТКО :)

2013-07-31

/Files/images/image.jpg

"Літнє сонечко припікає, а ігри стають все більш рухливими. У цей час загроза перегріву і втрати рідини в організмі дитини зростає в декілька раз. Мамине завдання - грамотно підтримувати водний баланс і вчасно дати водичку малюку.

Тільки водичка повинна бути якісною. На прогулянку або в подорож візьміть із собою спеціальну дитячу воду «Малятко».

Мами довіряють їй, тому що в основі «Малятко» - унікальна формула води з ідеально збалансованим складом. А ще вона розливається на особливому заводі «Еконія». Він єдиний в Україні з виробництва води, сертифікований для виробництва дитячого харчування.

У спекотний день час від часу пропонуйте малюкові воду «Малятко». Так ви подбаєте про здоров'я маленького і попередите можливі негативні наслідки спеки. Прислухайтеся до своєї дитини, і тоді ігри на сонечку стануть найяскравішим спогадом про літо".

Ця стаття про воду, якість якої так бажана для здоров'я малечі з'явилась на нашому сайті невипадково. Справа в тому, що з цього року ТМ Малятко стає партнером проекту "Independent Life " - зусилля обмежених в русі за змістовне і повноцінне життя" та спонсором заходів Навчально-реабілітаційного центру "Насіння Надії".

Рішення про співпрацю і партнерство саме з цією торгівельною маркою було бажаним та вивереним. Адже одною з найважливіших складових активної реабілітації є питний режим дитини і саме від складу води залежитиме самопочуття малечі під час занять і навчання та після певного фізичного навантаження.

Ось лише декілька переваг питної водички Малятко:

- Зручна індивідуальна упаковка та оптимальний об’єм 0,33 (саме таку кількість дитячої води, що не потребує кіп’ятіння, рекомендовано брати на прогулянку або у подорож).

-Кожна пляшечка має корок з якого дитина, незалежно від віку, стану і навичок може сама задовільнити спрагу, що є дуже важливим в плані соціалізації та виховання самостійності в самообслуговуванні. Ця новинка - дозатор корку спорт-лок (допомагає контролювати об’єм кожного ковточка).

-Абсолютна стерильність і безпечність (корок зі спеціально фіксованим ковпачком дозволяє дитині пити безпосередньо з пляшечки та попереджає забруднення води, коли пляшка відкрита).

-Зручна форма пляшечки під ручку малюка повторює форму молочної пляшки для пиття і дозволяє малюку самостійно тримати її руками).

-Яскравий колір ковпачка дарує гарний настрій мамі і малюку).

Одже в добрий шлях зі справжніми друзями, назустріч новим пригодам та відкритям. Нехай чиста питна водичка надасть сил та наснаги для ще більших досягненнь!

Довідка про воду "Малятко"

Високу якість води "Малятко" підтверджено державними установами:

  • Міністерством охорони здоров’я України
  • Державним стандартом України
  • Інститутом педіатрії, акушерства і гінекології АМНУ
  • Інститутом гігієни і медичної екології ім. О.М. Марзєєва АМНУ

На підприємстві впроваджуються системи управління якістю світового рівня :

  • «НАССР» (Hazard Analysis and Critical Control Points) - система управління безпечністю підприємством з виробництва дитячого харчування
  • Стандарт ISO 22000: 2005 – система управління безпечністю харчових продуктів

Пресслужба проекту"Independent Life " - зусилля обмежених в русі за змістовне і повноцінне життя"

/Files/images/Malya_logo_78_1.png

Кiлькiсть переглядiв: 240

Коментарi