АКЦІЯ ТРИВАЄ!

2013-08-13

/Files/images/1.gif

18 днів лишається до початку нового навчального року 1-го Вересня - Дня знань. Цього року вихованці Навчально-реабілітаційного центру "Насіння Надії" та їхні батьки відзначатимуть його по-особливому.

Справа в тому, що у Центра з'явились нові друзі - волонтери Міжнародного благодійного Фонду Планета Взаємодопомоги. За ініціативою останніх розпочато соціально - благодійну акцію "Допоможи зібрати до школи дитину з інвалідністю", задяки якій школярики з Центру отримають всю необхідну канцелярію, для того щоб впевнено ідти дорогою знань до нових перемог та досягнень.

1 Вересня п'ятеро вихованців Центру підуть до першого класу загальноосвітніх шкіл м.Бердичева. Всі вони трішки схвильовані, адже до цього часу на підготовчих заняттях в Центрі матуся або татусь були поруч. Батьки ж почуваються впевнено - діти готові до школи і мають неабиякий інтерес до навчання.

Першими, хто виявив щире бажання допомогти малечі сміливо почуватися в оточені знайомих та улюблених речей у новому шкільному середовищі, стали столичні компанії ТОВ Віват трейдінг та ТОВ Радуга трейд.

Рюкзаки, наповненні шкільною канцелярією, передані дітям заздалегідь для того щоб вони встигли звикнути до нової ролі школярів та до шкільного знаряддя.

Фарби і фломастери не лише допоможуть виявити емоціний стан дитини, але й додадуть яскравих кольорів для передачі нових вражень. Прекрасні розвиваючі набори для дитячою творчості, пластилін і кольорові олівці стануть у нагоді не лише першочкам, але й дорослішим діткам.

За умовами акції , участь у ній можуть прийняти як компанії так і приватні особи, простіше кажучи всі небайдужі.

Наразі, дуже необхідні зошити, кольоровий папір та картон, щоденники та пенали, ножиці, лінійки, обкладинки та кольорові олівці.

Акція триває і набирає обертів в Києві, адже часу до 1 Вересня з кожним днем все меньше.

Нажаль, підприємці міста Бердичіва поки що не виявили бажання долучитися до благодійності. Ми залишаємо це на Ваш розсуд читаче, як говорять - без коментарів, адже благодійність справа особиста і майже інтимна.

Пресслужба Центру

Кiлькiсть переглядiв: 236

Коментарi