ЧАС БІЛЬШЕ НІЖ ГРОШІ.

2013-12-23

/Files/images/img_7670.jpg

Шановні Батьки діточок Центру "Насіння Надії" !

Ось уже більше року наш Центр приймає активну участь у Проекті "Independent Life зусилля людей, обмежених в русі, за змістовне і повноцінне життя"

Проект проводиться у декілька етапів. Два перших заплановано і проведено протягом 2012 - 2013 років.

В ході реалізації першого етапу проекту в приміщенні БМГОІВ "Стимул" за адресою: м. Бердичів, вул. Карла Лібкнехта, 106, організовано Центр соціокультурної реабілітації інвалідів - візочників та дітей з інвалідністю "На Рівних".

В рамках реалізації двох перших етапів проекту, на сітілайтах міста Бердичів розміщена соціальна реклама «Живи на рівних», де зображенні різні моменти життя, в котрому люди з обмеженими можливостями беруть активну участь. І – це свідчення того, що інвалідність не вирок, а просто особливість людей з якою можна жити повноцінно.

Також в рамках проекту «Independent Life» проводиться повна реконструкція приміщення, в якому відтепер розміщені дві громадські організації ГО «Стимул» та центр реабілітації «Насіння надії».

Весь цей час Проект фінансується за рахунок коштів, зібраних волонтерами Міжнародного благодійного фонду Планета Взаємодопомоги.

Більше ніж 50 компаній з усієї України , за зверненнями МБФ Планета Взаємодопомоги,надають ресурсну допомогу проекту.

Наразі реконструкція доходить кінця і тепер , як ніколи потрібна участь кожного з Вас , адже Центр створено для теперішнього та майбутнього Ваших дітей.

Тож звертаємось до батьків, родичів та всіх небайдужих людей, які можуть допомогти в ремонті своєю працею, будматеріалами, коштами , знанням або просто робочими руками. Відкриття наближається і його дата залежіть, як ніколи, від зусиль кожного з нас!

Запрошуємо всіх, всіх, всіх!!!

Пресслужба Проекту

Сайт проекту http://www.independent-life.edukit.zt.ua

Кiлькiсть переглядiв: 306

Коментарi