Весняні подарунки від щирих сердець

2014-03-11

/Files/photogallery/841/DSCN2586.jpg

Днями у навчально-реабілітаційному центрі для неповносправних дітей «Насіння Надії» відбулося тепле весняне свято. А організували це свято хороші друзі та постійні благодійники закладу християнська церква «Вефіль», під керівництвом пастора Ю.Ю. Волошина.

/Files/photogallery/841/DSCN2572.jpg

Чоловік привітав всіх присутніх з чарівним жіночим святом побажав щастя, добра та здоров’я. А, з огляду на тривожні події, що нині відбуваються в нашій країні, закликав не падати духом та плекати надію на краще. Юрій Юлійович також наголосив на великій силі молитви за рідну країну, і попросив усіх присутніх, у такий тривожний час, частіше відвідувати церкви та храми своїх конфесій.

Святковий настрій малятам та їхнім матусям забезпечили учасники недільної школи, що представили увазі присутніх невеличку концертну програму. Гарні християнські пісні тішили слух та створювали атмосферу світла і добра. А віршовані привітання жінкам, приурочені до 8 березня, приймалися прекрасною половиною святкової зали оплесками та словами вдячності.

/Files/photogallery/841/DSCN2589.jpg

Вихованці Центру, у свою чергу, також продекламували вірші, присвячені своїм найріднішим у світі жінкам, старанно завчені напередодні. Для кожної мами, це був найдорожчий дарунок, бо для багатьох діток ці рядочки даються чималими зусиллями через вади зі здоров’ям.

/Files/photogallery/841/DSCN2584.jpgА учасники недільної школи дарували присутнім не лише свою творчість, ай невеличкі даруночки-сюрпризи, що зробили власними руками, вкладаючи в них доброту та тепло своїх сердець. Крім того прихожани церкви вручили кожній родині продуктові набори, що були надіслані зі Швеції, як благодійна допомога.

Як відомо, нині тривають ремонтні роботи в будівлі, де знаходяться центр «Насіння Надії» й громадська організація інвалідів-візочників «Стимул» і про це також не забули прихожани церкви «Вефіль», серед яких є приватні підприємці, та зібрали певну суму коштів для потреб цих організацій.

Центр «Насіння Надії» та ГО «Стимул» щиро вдячні за увагу, підтримку, і доброту серця, кожній людині, що долучилася до чудового свята та наданої допомоги. Божих Вам благословень.

/Files/photogallery/841/DSCN2587.jpg

фотоальбом події

/Files/photogallery/841/DSCN2590.jpg

Кiлькiсть переглядiв: 248

Коментарi