• Ви знаходитесь тут:

  • Головна
  • Новини
  • Прес-цент «На рівних» налагоджує контакти з юнкорами «Школи журналістики»

Прес-цент «На рівних» налагоджує контакти з юнкорами «Школи журналістики»

2014-05-26

/Files/photogallery/857/ШЖ.jpg

Новостворений центр соціокультурної та фізичної реабілітації «На рівних»налагоджує контакти з іншими громадськими організаціями. Так 26 травня у клубі «Рожеве Слоненя» відбулося чергове заняття «Школи журналістики», де юні журналісти освоюють навики майбутньої професії.

Цього разу тема лекції була: «Що таке прес-центр і прес-служба». Заняття провели представники прес-центру «На рівних», котрі показали презентацію по роботі прес-служби, та розповіли, як діє цей відділ на практиці.

Також майбутніх журналістів було поінформовано про впровадження в життя соціального проекту "Independent Life " - зусилля обмежених в русі за змістовне і повноцінне життя", котрий реалізується в нашому місті.

Даний проект тривалістю в кілька років розробили та спланували спеціалісти трьох організацій: громадська організація інвалідів-візочників «Стимул», центру «Насіння надії» та МБФ «Планета Взаємодопомоги», він покликаний покращити умови проживання в нашому місті для людей з особливими потребами.

Юнкори жваво обговорювали проблеми, що постають перед людьми з інвалідністю, та активно цікавились діяльністю новоствореного центру соціокультурної та фізичної реабілітації «На рівних».

Приємно бачити активну, небайдужу молодь, котра є майбутнім нашої держави і саме їхня життєва позиція, дає велику надію на те, що наше суспільство почало змінюватись і, може, зовсім скоро довкілля стане, дійсно, безбар’єрним для всіх верств населення. Бо насправді найбільші перепони для людей з інвалідністю створюють старі, але дуже живучі стереотипи, котрих варто позбутися.

Кiлькiсть переглядiв: 232

Коментарi