Відпочинок у колі друзів

2014-06-18

/Files/photogallery/899/DSCN3273.jpg

Весело та корисно проводять літній час дітки з особливими потребами у таборі денного перебування «Сонечко», що організований для них у центрі соціокультурної та активної фізичної реабілітації «На рівних». Тут тобі і робота в творчій майстерні «Веселка», і спортивні змагання, і різноманітні розваги.

/Files/photogallery/899/DSCN3307.jpg

Так днями на гостину завітали артисти недільної школи церкви «Сілоам», а з ними і добрий знайомий малят клоун Чупа-Чупс. Кумедний такий дивак з рожевим волоссям і червоним носом, у яскраво смугастому светрі, та штанах, наче придбаних на виріст, а щоб вони раптово не спали і не загубилися їх тримають райдужні підтяжки. Але таке барвисте вбрання від клоунського кутюр’є разом із веселою непосидючою вдачею цього персонажу, якраз і приваблюють до себе малят та не дають їм сумувати. Дітвора залюбки танцює з ним у веселих хороводах, вивчає слова нових пісень та рухи танців. Роль кумедного клоуна витівника виконує волонтер церкви «Сілоам» О.П. Лісевич.

Крім веселого улюбленця, дітки ще познайомились з персонажами лялькової вистави, котрі розповіли діткам про мудру книгу «Біблію», котра знає відповіді на всі питання, що цікавлять людей. Цього разу вона вирішила одвічний спір про те, а що ж було раніше курка чи яйце. Так от: «Спершу було слово і слово було у Бога і Бог було слово…» Це дає нам розуміння того що Бог створив і курку, і яйце, і за його дивним задумом, з того часу з яєць народжуєте нове життя, маленькі пухнасті курчатка.

Після цікавої, повчальної вистави хлопчики і дівчатка мали змогу трошки порухатись спочатку грались з клоуном в м’яча, а потім затіяли футбольний матч. А незвичним він був тому, що замість звичного кругленького короля стадіонів діти грали безліччю маленьких кульок, переможцем мала бути команда котра закинула на поле свого суперника найбільшу кількість куль. Та ця забавка виявилась настільки веселою, що захопила не лише гравців, а й глядачів навіть дорослі мами і тата не відмовляли собі у задоволенні поштовхати ногами кругленькі кулі. Зрештою перемогла дружба, а кубком перемоги був гарний настрій та дзвінкий дитячий сміх.

На сам кінець гості почастували діток смачними цукерками та подарували кожній дитині нову, барвисту «Дитячу Біблію», а ще кольорові повітряні кульки, з котрих клоун майстрував найрізноманітніші фігурки: песиків, квіток і навіть мечів.

Колектив центру соціокультурної та активної фізичної реабілітації «На рівних» щиро дякую пастору церкви «Сілоам» Миколі Григоровичу Крицькому та волонтерам О.Л. Осадчук, О.П. Лісевич, Д.О. Кекер, І.О. Шляхову, С.А.Тарасюк, усій недільній школі та кожному прихожанину цього зібрання не лише за цей чудовий день, а й за величезну підтримку і допомогу, що церква надає Центру і всім людям з особливими потребами.

/Files/photogallery/899/DSCN3266.jpg/Files/photogallery/899/DSCN3268.jpg/Files/photogallery/899/DSCN3275.jpg/Files/photogallery/899/DSCN3282.jpg/Files/photogallery/899/DSCN3289.jpg/Files/photogallery/899/DSCN3301.jpg/Files/photogallery/899/DSCN3308.jpg/Files/photogallery/899/DSCN3300.jpg

Кiлькiсть переглядiв: 310

Коментарi