Служіння Людям - "Сілоам"

2014-07-10

/Files/images/IMAG1322.jpg

Християнська церква "Сілоам" (Церква Християн Віри Євангельської) під керівництвом Пастиря Крицького Миколи Григоровича в черговий раз довела, що не тільки Святим Словом Письма, а й Благою Справою Служіння Іншим наповнене життя прихожан.

Трохи більше року тому, ще на початку реконструкції приміщення Центру "На Рівних", відбувся підготовлений "Силоам" Благодійний концерт в підтримку Громадських організацій людей з інвалідністю "Стимул" та НРЦ ​​"Насіння Надії". Висловлені тоді слова підтримки не менш ніж зібрані кошти від проведення вечора вселили надію на те, що разом ми зможемо все подолати, незважаючи на труднощі.

І ось зараз, коли пройшло трохи більше місяця після відкриття Центру, представники Церкви знову запропонували руку допомоги. Цього разу додатком зусиль стало обладнання залу активної фізичної реабілітації Центру "На рівних". Адже не секрет, що піклуючись про духовне, не можна забувати і про фізичне здоров'я.

"-Вихованці Центру повинні бачити і самостійно коригувати свої рухи, тому дзеркала є невід'ємною частиною будь-якої кімнати ЛФК - запевняє методист Центру.

"- Скоро будемо займатися хореографією і фітнесом" - мрійливо говорять мами вихованців.

А поки щоденна копітка робота перед дзеркалом і багаторазове закріплення простих, але таких важливих навичок.

Керівництво Центру, волонтери, батьки і дітки висловлюють щиру подяку Своїм Вірним друзям і наставникам з "Сілоам" та бажають їм успіхів і процвітання.

Кiлькiсть переглядiв: 281

Коментарi