НЕ будь байдужим!

2014-07-23

/Files/images/9Q6CasTGxns.jpg

Шановні батьки! Перш за все хочу висловити щиру подяку всім тим хто не словом , а ділом підтримує всі наші починання.

Дякую всім тим, хто допомогає утримувати нашу спільну оселю у чистоті і порядку))). Хто переживає за сьогодення та справи нашої організації і не критикує крадькома , а висловлює конструктивні пропозиції.

Гарний приклад самоорганізації батьків ілюструє нашу готовність взяти на себе відповідальність не лише за життя своєї родини - дитини , а за майбутнє організації вцілому.

На наш заклик до участі у "Форумі батьків", що його організує НАІУ у Вінниці (попередне повідомлення на сайті) відгукнулися активісти Центру - родини Ширмук, Лукянчук-Радченко, Назарових. (Дякую пані Наталля Ширмук Вам особисто за всі Ваші зусилля!!!!)

Після денних переговорів вирішено, що представляти роботу Центру буде пані Назарова разом з донькою Лізонькою.Ліза вже неоднаразово представляла Центр на змаганнях з плавання та привозила до рідного міста нагороди та відзнаки. Цього ж разу на меті не лише поділитися досвідом, а й навчитися у кращих, тому як ми будуватимемо роботу далі.

Після чотириденного перебування в оточенні однодумців , колег та просто батьків, сподіваюсь, у пані Наталлі виникне багато нових ідей та думок , якими вона неодмінно поділиться з усіма іншими , як рівний рівному.

Ще раз дякую за небайдужість!

Хай щастить, з повагою координатор МБФ "Планета Взаємодопомоги" Ірина Чорнобривець.

Кiлькiсть переглядiв: 356

Коментарi

  • Ольга Мельник

    2014-07-23 18:38:51

    Дякую усім небайдужим, а ще дуже приємно бачити і знати, що до твоїх порад і ідей дослухаються, з нетерпінням чекатиму новин, після участі у форумі батьків, для подальшого інформування громадськості про діяльність наших організацій...