Цукерки до свята

2014-08-22

/Files/photogallery/777/DSCN3528.jpg

Цього року День Незалежності України гірчить болем від важких втрат і біди, що прийшла на нашу рідну землю. Все ж ця знаменна дата є святом для кожного громадянина нашої Держави. І люди святкують і вітають один одного з цим радісним урочистим Днем.

Першим, хто привітав із Днем Незалежності України відвідувачів центру соціокультурної та активної фізичної реабілітації «На рівних» голова благодійної організації «Відкрите серце» Петро Залізний. Благодійник вручив двом громадським організаціям: інвалідів-візочників «Стимул» та навчально-реабілітаційному центру для неповносправних дітей «Насіння Надії» гуманітарну допомогу від ПАТ «Крафт Фудз Україна». Подарунки були у вигляді коробок зі смачними цукерками, щоб хоч якось підсолодити свято у цей гіркий для України час, тим людям, котрі і в мирні дні потребують підтримки і уваги, оскільки мають проблеми зі здоров’ям.

Щиро дякуємо усім благодійника, котрі незважаючи ні на що, продовжують творити добро для інших. Вдячні за допомогу. Віримо у краще, молимось за мир, хай почує нас Господь.

Детальний огляд події на сайті каналу ВІК

/Files/photogallery/777/DSCN3529.jpg/Files/photogallery/777/DSCN3530.jpg

Кiлькiсть переглядiв: 280

Коментарi