Вітаємо з Днем Знань

2014-09-01

/Files/photogallery/857/2.jpg

1 ВЕРЕСНЯ - День знань - особливе свято! Завжди яскравий, насичений емоційністю та хвилюючою атмосферою. Голосно звучить урочиста музика, звідусіль лунають теплі вітання i кожне людське серце, хвилюючись відгукується на заклик першого дзвінка! У цей день від всієї душі хочеться побажати успіхів у навчальному процесі та щоб новий навчальний рік приносив тільки приємні враження!

ЗВЕРНЕННЯ

Дорогі друзі, батьки, любі діти. Після літніх канікул навчально-реабілітаційний центр «Насіння Надії» розпочинає свою роботу. Запрошуємо всіх, до плідної співпраці і роботи в ім’я кращого майбутнього для наших малят: школяриків та дошкільнят. Не забувайте, що багато в чому саме від нашої активності, залежить як сприйме наших діток цей світ і з яким багажем, навичок знань і вмінь, розпочнуть вони свою довгу дорогу в життя.

Нині оновлений центр соціокультурно та активної фізичної реабілітації «На рівних», дає нам необмежену свободу дій, тут можна реалізовувати будь які ідеї та задуми, котрі можуть допомогти людям з інвалідністю в реабілітації й адаптації до умов життя в нинішньому фізичному стані.

Тож усе в наших руках: об’єднуємось, підтримуємо один одного і йдемо в перед до нових звершень.

Директор навчально-реабілітаційного центру для неповносправних дітей «Насіння Надії» С.М. Мазурець

Кiлькiсть переглядiв: 276

Коментарi