З надією іди в країну знань

2014-09-08

/Files/photogallery/957/DSCN3580.jpg

Закінчилося літо і ось уже цілий тиждень дітвора тупцює дорогами до країни знань. Цими днями до навчально-реабілітаційного центру для неповносправних дітей «Насіння Надії», завітали друзі із християнської церкви «Сілоам» в особі улюбленця малечі клоуна Чупа-Чупс та з великим колективом недільної школи. Гості приділили свій час і увагу діткам з особливими потребами, аби привітати їх з новим навчальним роком та побажати успіху у здобутті знань. Загалом цей прекрасний захід у центрі «Насіння Надії» є щорічним і має назву: «З надією в країну знань».

/Files/photogallery/957/DSCN3601.jpgцеркви «Сілоам» Микола Григорович Крицький привітав малят і батьків

Отож на самому початку дітвора мала змогу переглянути лялькову виставу, котру підготували учасники недільної школи, слід зазначити, що дітвора вже не вперше переглядає їх постановки і вони завжди дуже цікаві та повчальні.

А потім кумедний клоун Чупа-Чупс проявив свою веселу вдачу та закликав малечу розважатися разом з ним і розпочалась справжнісінька дитяча дискотека з танцями, співами та рухливими іграми.

Коли ж школярики дещо втомились, розваги набули більш спокійного, проте не менш цікавого характеру. Дітки відгадували загадки, а крім того наче у відомому шоу «Поле чудес» доставляли правильні літери у вже вірно відгаданих словах, за це чарівний клоун, вручав їм призи. Дещо потішив малюків цікавий конкурс, у якому вони мали на швидкість зібрати портфелики до школи. А ще незвичний урок математики, ну де ще є така школа у котрій правильно пораховані цукерки можна з’їсти, адже це чудовий стимул до навчання.

/Files/photogallery/957/DSCN3564.jpg

У веселощах та розвагах свято непомітно добігло завершення в його заключній частині пастор церкви «Сілоам» Микола Григорович Крицький привітав малят і батьків з початком навчання і побажав добрих знань і мудрості такої, як у Царя Соломона. Також чоловік закликав усіх до молитов, бо молитва, то розмова з Богом, а також сам помолився за здоров’я і добре майбутнє діток, родин і всієї нашої країни.

/Files/photogallery/957/DSCN3583.jpg

Також гості придбали для хлопчиків і дівчаток чудові подарунки: зошити, ручки і, звичайно, солодощі. А первачкам, котрі цього року вперше переступили поріг школи, вручили набори канцелярії. На добру згадку Чупа-Чупс зі своїми помічниками, всім бажаючим малятам розмалювали обличчя та рученята гарними малюнками і дітки перетворювались на кумедних кошеняток, або прекрасних квіточок.

/Files/photogallery/957/DSCN3591.jpg/Files/photogallery/957/DSCN3577.jpg/Files/photogallery/957/DSCN3605.jpg/Files/photogallery/957/DSCN3607.jpg/Files/photogallery/957/DSCN3611.jpg/Files/photogallery/957/DSCN3608.jpg

Центр «Насіння Надії» батьки та діти щиро вдячні церкві «Сілоам» за прекрасне свято, нехай щирість ваших сердець повертається до Вас добром.


Повний фоторепортаж події, дивитися ТУТ

Кiлькiсть переглядiв: 298

Коментарi