Якщо ти – за МИР, приходь!

2014-09-20

/Files/photogallery/857/mir-02.jpg

Шановні батьки та діти у неділю 21 вересня 2014 року у Бердичеві відзначатимуть Міжнародний день Миру. Центр соціокультурної та активної фізичної реабілітації «На рівних», громадська організація інвалідів-візочників «Стимул», центр реабілітації для неповносправних дітей «Насіння Надії», приєднується до такої чудові ініціативи громадськості нашого міста.

Тож щиро запрошуємо всіх членів наших організацій, друзів та просто небайдужих людей долучитись до мирної, світлої події Міжнародний день Миру.

Усі, кому не байдужа доля нашої країни, хто за мир в усьому світі, приходьте 21 вересня 2014 року о 15-00 на пл.. Центральну, м. Бердичів. Вислови свою громадянську позицію.

Організаторами даного заходу в нашому місті виступили дві громадські організації «Воскресіння» та «Фенікс». Котрі доводять до відома учасників акції заплановану програму заходів у день Миру:

- виступи: дитячого колективу, гуртів, співаків «Коли сміються діти – гармати мовчать!» - артмоб; - флешмоб; - прийняття звернення до Президента України та ООН; - збір малюнків «Мир очима дітей» для 26 артбригади; - молебень всіх конфесій за МИР у всьому світі

Кiлькiсть переглядiв: 337

Коментарi