• Ви знаходитесь тут:

  • Головна
  • Новини
  • Спортивний інвентар, для активної фізичної реабілітації

Спортивний інвентар, для активної фізичної реабілітації

2014-10-18

/Files/photogallery/965/DSCN3702.jpg

Центр соціокультурної та активної фізичної реабілітації «На рівних», продовжує отримувати подарунки від своїх друзів та партнерів. Так ось уже другий рік поспіль спортзал, для фізичної реабілітації поповнюється новим спортивним інвентарем, завдяки благодійній допомозі від Юлії Володимирівни Громової, котра є членом Національної Демократичної партії України. А також величезну підтримку та допомогу у фізичній реабілітації дітей з особливими потребами надає центр навчання та сімейного розвитку «Планета щасливих дітей» та особисто Олександра Качур.

/Files/photogallery/965/DSCN3695.jpg

Завдяки допомозі цих людей, у малят з обмеженими фізичними потребами, тепер є повноцінний спортивний зал, де є усе необхідне знаряддя для заняття спортом.

Ось і цього разу гості прибули з подарунками: з новими м’ячами, каріматами, обважнювачами для тренувань та різнокольоровими обручами, що так вподобали малята.

Колектив центру «Насіння Надії», маленькі «спортсмени» та їх батьки, щиро вдячні за допомогу. Віримо, що наша співпраця, допомагає діткам боротися із хворобами та складними життєвими обставинами. А світ стає кращим, коли радіють і сміються діти.

/Files/photogallery/965/DSCN3706.jpg

Кiлькiсть переглядiв: 335

Коментарi