• Ви знаходитесь тут:

  • Головна
  • Новини
  • Свою місію у Бердичеві Святий Миколай завершив у «Насінні надії»

Свою місію у Бердичеві Святий Миколай завершив у «Насінні надії»

2015-01-02

VIK MYKOLAY

Свою роботу у Бердичеві резиденція Святого Миколая завершила «виїзним засіданням»: сам Святий та його помічниці, а усі разом – представники ГО «Фенікс» – навідалися до «особливих» дітей навчально-реабілітаційного центру «Насіння надії». Близько місяця тривала робота резиденції з виробництва усіляких святкових див. У ній, серед іншого, не лише приймали численних маленьких гостей з тим, аби вислухати розповіді про добрі справи та вручити подарунки: усі небайдужі могли принести до Миколаєвого офісу книжки, іграшки, дитячий одяг, солодощі. Останні головна помічниця Святого Любов Трибун передала дітлахам військових, котрі нині перебувають у зоні АТО, у фіналі проекту – на влаштованих «Феніксом» новорічних ранках. Солодкі набори, а також усе, що позносили городяни до резиденції, традиційно роздали нужденним та хворим дітям. Останнім пунктом, куди з подарунками навідалися диво-персонажі, став центр «Насіння надії». Ну, а там, де «фенікси» – там, як багатьом відомо, не лише подарунки, а й ігри, загадки, танці й пісні та різні веселощі.

Наталія Ширмук, мати вихованця центру «Насіння Надії»: «І я, і, думаю, решта батьків дуже вдячні «Феніксу» та Любі Трибун за сьогоднішнє свято. Воно дуже гарне і підняло настрій абсолютно усім – і дорослим, і дітям. Добре, що є така резиденція: вона не лише кличе гостей до себе, а й Святий Миколай сам не забуває прийти у гості до наших дітей.»

Частину презентованих Миколаєм та його помічницями подарунків маленькі підопічні «Насіння Надії» зможуть забрати до своїх домівок, частина поповнить пізнавально-розважальний фонд центру. Педагоги закладу, як і раніш, опікуватимуться тим, аби їхні вихованці почувалися на рівних з іншими людьми, ну, а про те, аби не знала дітвора горя й біди, аби поруч із нею незмінно крокувало добро, потурбується, як і обіцяв, Святий Миколай.

Любов Трибун, голова БМГО «Фенікс»: «Даний проект – це, серед іншого, відродження українських традицій, що має, у свою чергу, і виховну мету: діти мають знати, що кожен може стати помічником Святого Миколая... Коли ми творимо добро, то, у першу чергу, допомагаємо самі собі. А оточуючим, звісно, приємно подивитися, як діти радіють, сміються… Кожен дорослий має пам’ятати, що у душі у нього живе дитина, котра не хоче війни, сліз, несправедливості. Потрібно бути щирим і допомагати ближнім.»

(АВТОР: ТРК ВІК). Відео можна переглянути В НАШІЙ ВІДЕОТЕЦІ

Кiлькiсть переглядiв: 303

Коментарi