МЕДВІН - подорож у світ подарунків

2015-02-12

/Files/images/Verblud_logo_ruk2.png

Любі друзі !!!

Через тиждень , а саме 19 - 21 ЛЮТОГО 2015 для всіх відвідувачів, а також талановитих майстрів і майстринь, гостинно відчинить свої двері спеціалізована виставка товарів для рукоділля та Hand-made продукції:

«МЕДВІН: Рукоділля. ПОДАРУНКИ ДЛЯ ЖІНОК »

Виставка працютеме з 10.00 до 19.00

ВЦ «КиївЕкспоПлаза», м.Київ, вул.Салютна, 2-Б (метро «Нивки»), 3 павільйон, вхід К

Запрошуємо всіх, хто любить творчість у різних його проявах, для реалізації своїх творчих ідей, налагодження ділових контактів, покупки матеріалів для Вашої творчості та подарунків від наших майстрів, ну, і звичайно ж, для чудового настрою.

Виставка обов'язково допоможе Вам підготуватися до свята - придбати сувеніри та подарунки для рідних і близьких: оригінальні авторські роботи, прикраси, солодощі і створити подарунки своїми руками на майстер-класах!

21 лютого на виставці - ДИТЯЧИЙ ДЕНЬ.

Наш сайт: http://www.medvin.kiev.ua/index.php/exhibitions/handicraft

Наша група Вконтакті: https://vk.com/medvin_gr

Ми у Facebook: https://www.facebook.com/VystavkamedvinRukodelieIHobbi

В котре, така об'ява з'являється на нашому сайті і недарма.

Адже три роки поспіль організатори та керівники цього чудового проекту безкоштовно запрошують до участі волонтерів МБФ Планета Взаємодопомоги, які збирають кошти на підтримку Нашого Центру "На Рівних".

/Files/images/1397205288_p1060808.jpgВкотре Ляльки - Мотанки, створені руками батьків та дітей-вихованців Центру будуть прикрашати стенд Фонду , а волонтери запропонують творчі майстер - класи на підтримку наших малюків.

Серед майстрів ,що даруватимуть свої уміння та любовь відвідувачам Чередніченко Олександра - майстер роспису, лялькарь, психолог і просто чуйна багатодітна матуся.

Другий рік Олександра допомогає Центру - передає на аукціони свої роботи, пропогандує роботу "Насіння Надії", запрошує та надихиє майстрінь - колег та сама проводить майстер - класи.

Ця неймовірна і чуйна Людина і цього разу прийматеме участь і чекатеме на нових талановитих учнів.

Запрошуємо і чекаємо усіх хто любить мистецтво та цінує рукотворні шедеври, створені нашими прекрасними українськими майстрами.

Знайомтеся з Програмою виставки та приходьте до нас у гості. Зустрічаємось в зоні майстер-класів та вирушаємо у неймовірну подорож у світ краси і добра!

Цього разу на Вас чекає зустріч більш ніж з 160 учасниками виставки.

ДЛЯ ВСІХ ВХІД ВІЛЬНИЙ

/Files/images/NIK_6189.JPG/Files/images/IMG_1578.jpg

Кiлькiсть переглядiв: 514

Коментарi