• Ви знаходитесь тут:

  • Головна
  • Новини
  • Участь робіт нашого Центру у Велокодній виставці.

Участь робіт нашого Центру у Велокодній виставці.

2015-03-30

/Files/images/1397205288_p1060808.jpg

"МЕДВІН: Великодній тиждень рукоділля та хобі" відбудеться 2 - 4 квітня і принесе з собою атмосферу весни, Свята і відродження.

Яскраві фарби, театралізовані виступи, великодні сувеніри - традиційні атрибути великодніх гулянь і святкова атмосфера 17-ї всеукраїнської спеціалізованої виставки-ярмарку товарів для рукоділля та Hand-made продукції нікого не залишать байдужим. МЕДВІН підготував насичену програму виставки: ярмарок подарунків, спеціальні експозиції, виступи, ігри та конкурси, а також цілу низку безкоштовних та платних майстер-класів.
Програма виставки: http://www.medvin.kiev.ua/index.php/news/handicraft/186-poperednya-programa-vistavki-medvin-velikodnij-tizhden-rukodillya-ta-khobbi-kijiv-2-4-kvitnya-2015 )

2 квітня о 12.00 на відкритті свої пісні для нас співатиме МЛАДА.

3-го квітня
під час Антикризового форуму Ви зможете поспілкуватись з учасниками та відвідувачами, які роблять рукоділля своїм бізнесом.

За доброю традицією суббота 4 квітня - Дитячий день.
Ще однією доброю традицією в переддень Святої Пасхи стане благодійний ярмарок де Ви зможете підтримати і познайомитися особисто з громадськими організаціями Києва з надання послуг людям з інвалідністю.

Великдень
- час, коли люди дарують один одному подарунки.
Всі відвідувачі виставки матимуть можливість:- придбати унікальні речі, зроблені в єдиному екземплярі: оригінальні подарунки, авторські іграшки, натуральна косметика і мило, прикраси, цікаві аксесуари, сумки, незвичайний одяг, предмети інтер'єру, книги, фенечки, мотанки та віночки, прикраси та багато багато іншого;- навчитись у досвідчених майстрів виготовленню цікавинок та смаколиків на тематику Великодня;- підготуватись емоційно і морально до світлих свят в атмосфері творчості і натхнення! Цього разу на вас чекатимуть понад 120 майстер-класів, розрахованих на будь-який вік та рівень підготовки. Сімейні і дитячі майстер-класи проходитимуть щодня: вишивка хрестом, бісером, стрічками, декупаж, валяння, квілінг, декор, скрапбукінг, бісероплетіння, виготовлення прикрас, ляльок, м'яких іграшок, виробів з паперу , плетіння віночків, витинанка, ліплення з глини, миловаріння тощо. миловаріння, плетіння з бісеру, вишивка стрічками, розпис яєць, розпис хною, розпис по склу, валяння іграшок, декупаж, плетіння косичок з декорування великодніх яєць, розписи пряників, ковальства і гончарного мистецтва та багато всього цікавого.У виставці беруть участь понад 130 учасників, перелік яких Ви можете подивитись тут: http://www.medvin.kiev.ua/index.php/news/handicraft/191-perelik-uchasnikiv-velikodnogo-tizhnya-rukodillya-2015Вперше на нашій виставці ми вітаємо компанії: ЗАГОТОВКА, ЛАВКА ХУДОЖНИКА, ДЕРЕВЯШКА, ВИШИВАНКА.UA, NATURELLE, PONPON, ОРІЯНА, ВИДАВНИЦТВО "ЧАС МАЙСТРІВ" і звичайно ж наших постійних партнерів і друзів: Фоаміран, Квіглі, Дантель, Світ рукоділля, ДекупажиК, Декупажинка, "Декупажная радуга", Тамару Гончаренко, Карандаш, Каролінка Азовья та багатьох ынших. І звичайно ж наших вправних та світлих майстрів, які не лише запропонують Вам свої вироби, але й навчать своєму мистецтву на безлічі яскравих майстер-класів. ЧЕКАЄМО НА ВАС 2-4 КВІТНЯ з 10.00-19.00 за адресою ВЦ «КиївЕкспоПлаза», вул. Салютна, 2-Б, Київ

ВХІД ВІЛЬНИЙ


Кiлькiсть переглядiв: 315

Коментарi