• Ви знаходитесь тут:

  • Головна
  • Новини
  • Благодійний концерт «Будьте милосердні»

Благодійний концерт «Будьте милосердні»

2013-01-21

/Files/photogallery/789/PET_6451.jpg

19 січня у гарнізонному Будинку Офіцерів відбувся християнський благодійний концерт «Будьте милосердні». Метою його проведення було зібрання коштів на створення Центру активної соціокультурної і фізичної реабілітації інвалідів-візочників та дітей-інвалідів «На рівних», що створюєте нині на базі громадської організації інвалідів-візочникі «Стимул» та навчально-реабілітаційного центру для неповносправних дітей «Насіння Надії».

Ініціатором цієї доброї справи стала церква «Сілоам», на чолі з пастором Миколою Крицьким також до них приєдналися церкви «Вефіль», «Різдва Христового», «Новий час», міжнародний благодійний фонд «Планета взаємодопомоги», благодійний фонд ЛАВ, що завжди відгукується на всі прохання та потреби центру «Насіння Надії» та ГО «Стимул».

Глядачам було запропоновано цікаве дійство присвячене святу Різдва, добра та милосердя. Самодіяльні творчі колективи церкви дарували своє мистецтво людям, в ім’я доброї справи. Кілька творчих номерів підготували и самі вихованці центу «Насіння Надії».

У фойє Будинку Офіцерів була розгорнута виставка-продаж виробів декоративно-прикладного мистецтва, котрі власноруч виготовляють діти нашого центру у творчій майстерні «Веселка» під керівництвом волонтера Катерини Вандиш. Також багато своїх робіт для цієї виставки надали інші майстрині на прохання міжнародного благодійного фонду «Планета взаємодопомоги». Чудове дійство завершилося спільним солодким столом та гарним спілкуванням між собою всіх запрошених на свято милосердя.

Кiлькiсть переглядiв: 211

Коментарi