Перегони Добра тривають

2013-09-22

/Files/images/3-300x200.jpg

1 Жовтня з акцією "Допоможи зібрати до школи дитину з інвалідністю", яка була присвячений початку навчального року для діточок з особливими потребами, завершується перший етап Перегонів Добра.

Щиро вдячні всім. Компаніям - благодійникам, а перш за все Людям. Людям доброї волі, всім хто знайшов сили, час і можливість вчасно надати увагу і підтримку.

Завдяки нашим спільним зусиллям допомогу вже отримали більше 50 родин Києва, Київщини та Житомирської області.

Іноди нам відомі лише імена наших Добродіїв.

Цього разу пролунав дзвінок і приємний, трохи застужений голос Ольги Юрчишин запитав куди можна доставити подарунки малюкам.

Виявилось, що 21 вересня відбулись 6-ті велоперегони для дітей від 2 років "Дивогонка".

Саме в рамках цієї події, за власною ініціативою організаторів і учасників, було вирішено збирати канцелярію та шкільне приладдя.

Зі слів ст. пл. Ольга Юрчишин на сайті kyiv.plast.org.ua :

..." Всього в заході прийняло участь 88 учасників - хоробрих і спортивних діток, які не злякалися дощу і чесно змагалися, і понад 100 батьків, які активно вболівали за своїх маленьких чемпіонів. Трасу довелось скоротити до відрізка в 250 м, оскільки кола, на яких раніше змагались діти, були по коліна у воді.

Маленькі учасники встигли трохи покататись без дощу, проте для діток від 5 років почались справжні випробовування - гонка під дощем, по мокрій трасі."

Координатор проектів МБФ Планета Взаємодопомоги Ірина Чорнобривець прокоментувала:

/Files/images/2-300x200.jpg"- Вражає що ні дощ, ні будь - яка непогода невзмозі зупинити справжніх пластунів та любителів велоперегонів!

- Особливо мені, дуже приємно, що організатори і учасники міркували не лише про власне задоволення, а й про допомогу іншим дітям, які також мріють бути здоровими, бігати по калюжам і не боятися дощу!

/Files/images/1-133x200.jpgДякуємо Всім, хто долучився до нашої ініціативи від імені громадських організацій дітей з інвалідністю , наших вихованців Навчально-реабілітаційного центру "Насіння надії ", учнів інклюзивних класів шкіл Житомирщини і Києва.

Нехай і надалі, ніщо не спиняє Вас і не стає на перешкоді в бажані робити добро і змінювати цей Світ накраще!

Фото - Лена Матюшина

Прес Центр На Рівних

Кiлькiсть переглядiв: 240

Коментарi