Казка про Ляльок і Людей

2013-11-04

/Files/images/6c63106facc3844ba3ae012984da1214d9a46261.jpg

« Жив - був на світі Добрий Чарівник.Він умів робити багато різних надзвичайних чудес, любив дивувати і радувати. І була в Чарівника була Дружина. Вона теж була дуже доброю , трохи наївною і дуже романтичною. Часто вечорами , чарівник і його дружина сиділи на порозі їх казково гарного будинку і дивилися на призахідне Сонце. В один з таких вечорів Чарівник помітив що його улюблена сумна і мовчазна. На його запитання вона відповіла , Що їй сумно від того, що швидко летить час. Вона сказала що їй би хотілося знову бути маленькою дівчинкою , грати в ляльки і нанизувати маленькі кольорові намистинки на тоненькі нитки , а потім прикрашати ними сукні. І тоді Чарівник сказав , що повернути час назад не в його в влади , але радість дитинства він спробує повернути. І він скликав зі всього світу кращих Майстрів лялькарів і Майстрів плетіння бісерних ниток і влаштував свято дитинства і майстерності. Свято вийшло феєричним і радісним. Треба було бачити як світилися від щастя , а може від сльозинок очі Дружини Чарівника , якій здавалося що вона знову побувала в дитинстві. З тих пір двічі у році прекрасне Свято об'єднував кращих Майстри та Майстрині , а ще всіх охочих побувати на Святі дитинства , стилю і краси ».

Цю казку вигадала і розповіла мені моя семирічна дочка Маргарита , після того як побувала на осінній виставці « Модна - лялька » 2013 . Сліпучо красиві і гламурні , недоступні і відверті і наївні і зарозумілі - всього кілька характерів з зустрінутих нами на виставці ляльок. Втім , особисто я прийшла не лише помилуватися красою і рівнем майстерності.

Ось уже втретє поспіль Салон « Модна Лялька» - провідна виставка творів рукотворного мистецтва на підтримку соціально значущих проектів розміщує на своїй території стенд Міжнародного Благодійного фонду Планета Взаємодопомоги з метою популяризації благодійності та дитячого прикладного мистецтва.

Цього року , завдяки участі в Салоні , команді волонтерів МБФ Планета Взаємодопомоги вдалося закінчити реконструкцію Конференц залу Центру соціо -культурної реабілітації « На Рівних » в м. Бердичеві , Житомирської області.

Щиро дякуємо Юрія Шуманський та його команду , за увагу до нашого проекту - надані довіру і підтримку. Бажаємо Салону вражаючих творчих відкриттів , розширення географії Майстрів , стабільного росту і успіху ! !

Велике спасибі всім Майстрам і Майстріням, які підтримали нас своїми роботами ! Нехай всі Ваші добрі справи повертаються до Вас з ториця ! До нових зустрічей на чудовому святі краси - салон «Модна Лялька» .

З повагою , координатор проектів Фонду Чорнобривець Ірина.

Сайт http://planetofsupport.org

Відео http://1tv.com.ua/ru/news/2013/10/18/47482

Кiлькiсть переглядiв: 220

Коментарi