Повір у себе, і в тебе повірять інші

2014-04-11

/Files/images/1397205288_p1060808.jpg

Повір у себе, і в тебе повірять інші


Сьогодні, 11:34
Щороку під патронажем міського голови В. К. Мазура в березні Бердичівським міським центром соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді проводиться I етап конкурсу « Повір у себе, і в тебе повірять інші».
У місті Бердичеві цей захід став традиційним, улюбленим, до нього запрошуються не лише дітки з особливими потребами, але і батьки, викладачі, керівники гуртків. Увагу відвідувачів виставки привернули неперевершені твори учнів ЗОШ № 5 Ковальчука Дмитра, Недашківського Василя, Соцького Костянтина, Вусатої Яролавни, Янкевич Анастасії, Міронюка Олександра, учнів ЗОШ № 1 Найдюка Андрія, Стоцької Анастасії, Богайчук Олександри, учениці НВК № 12 Гарбузової Катерини, вихованців « Навчально-реабілітаційного центру для неповносправних дітей « Насіння надії» Ширмука Ярослава, Сироїд Марії-Евангеліни, Штоббе Германа, Левчука Вадима, Новаківського Даніеля, Назарової Лізи, Сиром’ятної Оксани. Всього на конкурс надано біля 80 творчих робіт.
Усі учасники конкурсу отримали подяки. Разом з батьками, фахівцями, педагогами пригощались солодощами, спілкувались між собою.
Кращі роботи надіслані до Житомирського обласного центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді для участі в обласному етапі конкурсу. Переможці отримають безкоштовну путівку на оздоровлення.


Джерело портал Бердичева

Кiлькiсть переглядiв: 245

Коментарi