• Ви знаходитесь тут:

  • Головна
  • Новини
  • Клуб Суперкниги на гостинах у «Насіння Надії»

Клуб Суперкниги на гостинах у «Насіння Надії»

2014-04-17

/Files/photogallery/861/DSCN2668.jpg

15 квітня, в оновленій актовій залі центру «Насіння Надії» відбулось засідання «Клубу Суперкниги». Організувала такий чудовий захід для малят та їхніх батьків громадська благодійна організація «Вартимей».

Однак і вихованці Центру мали чим зустрічати шановних гостей, отож організували для них невеличку концертну програму. Дітки декламували вірші, співали пісень, а ще здивували присутніх цілим оркестром веселих, чарівних дзвоників, що дарували свої чарівні звуки у маленьких дитячих рученятах.

А гості з благодійної організації «Вартимей» привезли з собою співучих друзів з лялькового театру, що представили увазі глядачів кілька яскравих музичних виступів. Потім малят запросили до танцю і ще вони радісно підспівували дитячі християнські пісні.

А напередодні великого християнського свята Пасхи, малюкам розповіли про значення такої важливої книги, як Біблія. І подарували кожному хлопчику і дівчинці красиво ілюстровану книгу Нового Заповіту.

А закінчився захід солодкими смаколиками, дітки спілкувалися, ділилися враженнями, примножуючи гарний настрій, у колі друзів і знайомих.

/Files/photogallery/861/DSCN2666.jpg/Files/photogallery/861/DSCN2667.jpg/Files/photogallery/861/2.jpg/Files/photogallery/861/3.jpg/Files/photogallery/861/1.jpg

Щиро дякуємо всім організаторам, такого чудового відпочинку.

фотоальбом події

Кiлькiсть переглядiв: 261

Коментарi