Квітуча АРТ-терапія для всіх

2014-08-16

/Files/photogallery/857/DSCN3520.jpg

"Кожен може, кожен може майстром стати.
Тільки треба, тільки треба пам’ятати,
Що на світі, білім світі, від любові,
Оживають навіть квіти паперові."
(Анатолій Матвійчук)

У центрі соціокультурної реабілітації «На рівних» розпочав свою роботу справжнісінький курс штучного «квітникарства» – саме так можна назвати години рукоділля по п’ятницям, коли діти та матусі своїми руками зі шматочків тканинини створюють справжню квітучу красу. /Files/photogallery/857/DSCN3519.jpg

Цей різновид арт-терапії приносить користь дітям, розвиває дрібну моторику, дарує естетичне задоволення. А для матусь це чудовий спосіб відпочити в дружньому колі та поспілкуватися. Крім того можна з користю провести час, поки з дітьми займаються спеціалісти Центру.

А результат такого цікавого заняття, згодом зможе розквітнути на лацкані одягу в якості незвичайної брошки, або ж як прикраса зачіски. Таким чином, зроблені з любов’ю троянди із тканини принесуть радість і втіху величезній кількості людей і зігріють серця багатьох.

Запрошуємо всіх бажаючих навчитися такій гарній тонкій роботі, завітати до нашого Центру, збираємось по п’ятницям на 13.00. Чекаємо на Вас, а, можливо, Ви вмієте краще та більше за нас, то навчіть, завжди раді співпраці.

/Files/photogallery/857/DSCN3495.jpg/Files/photogallery/857/DSCN3517.jpg/Files/photogallery/857/DSCN3522.jpg/Files/photogallery/857/DSCN3521.jpg

Кiлькiсть переглядiв: 290

Коментарi