• Ви знаходитесь тут:

  • Головна
  • Новини
  • Перемоги на 10 дитячому фестивалі «Райдуга»

Перемоги на 10 дитячому фестивалі «Райдуга»

2012-10-06

/Files/photogallery/751/фест.jpg

5 жовтня під патронатом: Головного управління праці та соціального захисту населення Житомирської ОДА, Управління освіти і науки Житомирської ОДА, Управління культури і туризму Житомирської ОДА, Філії «Іршанський ГЗК», ПрФТ «Кримський ТИТАН», відбувся ювілейний 10 обласний дитячий фестиваль «Райдуга». Місце проведення селище Іршанськ Володар-Волинського району.

Вже в котре фестиваль зустрічає дітей та молодь з особливими потребами, аби надати їм можливість виявити свої творчі здібності та поділитися з іншими здобутками своїх талантів. І особливо приємно, що серед 500 учасників здобули призові місця двоє вихованців нашого Центру – це Вадим Левчук та Ілля Киришевський. Перемогу їм принесла номінація гра на музичних інструментах. Чудова гра на сопілці Іллі Киришевського вразила слухачів, гостей свята та журі своєю вишуканістю і красою, за це йому було присуджено ІІІ місце і шквал аплодисментів, вдячної публіки.

Вадима Левчука взагалі назвали людиною-оркестром, бо ж в його арсеналі був не один інструмент, а декілька: маракаси, бубон, дзвіночки, ложки. А його природна чарівність, простота та дитяча безпосередність, просто таки зачарували глядачів. За чудовий виступ йому було присуджено І місце, хоча в конкурсній програмі він брав участь під номером 13, от і вір після цього в прикмети.

Щиро вітаємо хлопців і, точно знаємо, що це лише початок і будуть у їх житті ще багато успіхів та перемог. Натхнення вам і творчої наснаги, любі наші музики.

Відео події

Кiлькiсть переглядiв: 183

Коментарi