БЛАГОДІЙНА ДОПОМОГА ВІД REHAU

2012-10-28

/Files/photogallery/774/DSCN0770.jpg

У навчально-реабілітаційному центрі для неповносправних дітей «Насіння надії», на базі Бердичівської міської громадської організації інвалідів-візочників «Стимул», в рамках проекту створення Центру активної соціокультурної та фізичної реабілітації інвалідів – візочників та дітей інвалідів «На Рівних» в м. Бердичеві , котрий відбувається за підтримки Міжнародного благодійного фонду «Планета Взаємодопомоги», проводиться ремонт та облаштовується зали для тренування з відновлення функцій верхніх та нижніх кінцівок діток з діагнозом ДЦП.

У зв’язку з поганим станом приміщення, ремонт потребує великих коштів, котрих у громадської організації нема, тому дуже приємно, що на такі соціальні ініціативи відгукуються небайдужі люди, підприємці, спонсори і благодійники. Так, коли виникла потреба, замінити старі вікна, у приміщенні майбутнього спортзалу, на нові, на допомогу людям з особливими потребами, прийшов виробник вікон, Київська фірма REHAU.

Так 12 жовтня у Центрі реабілітації ,безкоштовно було поставлено два нових пластикових вікна. Виконавець робіт фірма ЮРС, що є єдиним офіційним представником REHAU у Житомирській області. Кімната одразу наповнилась світлом, затишком, та теплом, що завдяки новим теплозберігаючим вікнам REHAU, залишиться тут надовго.

Спеціалісти Центру, батьки та діти щиро вдячні фірмі REHAU і виконавцям замовлення фірмі ЮРС за допомогу у такій важливій справі. А особлива подяка директору Житомирського представництва виробника вікон А.М. Черняку та майстрам, що безпосередньо встановлювали вікна Д.В. Шевчуку, П.М. Черняку.

Автор Ольга Мельник

Стаття про подію на сайті ТОВ "РЕХАУ" http://www.rehau.com/UA_uk/unternehmen/Presse/News/1119606/Nasinnia_nadii_.html

Кiлькiсть переглядiв: 189

Коментарi